Programma opening academisch jaar

Zoals bekend zal D.V. 10 september de opening van het academisch jaar van de AvgT plaatsvinden. Inmiddels is bekend dat de opening wordt gehouden in de aula van de Theologische Universiteit van Apeldoorn (TUA). Dit is een mooie locatie. Enerzijds omdat dit een fraaie oude kerkzaal is, anderzijds omdat de reguliere route van AvgT studenten via de TUA verloopt.

Afbeelding van de aula van de TUA.

De opening van het academisch jaar start 10 september om 10:30u. (inloop 10:00u). In grote lijnen kunt u het volgende verwachten: Middels diverse ‘mini-colleges’ zullen de docenten (ds. Heres, ds. Visser, ds. Bas en ds. van der Wolf) een inkijkje geven in de vakgebieden die zij aan de studenten doceren. Dit gebeurt aan de hand van thema’s die ook voor niet-studenten interessant zijn. Verder zal er tijdens de dag ook meer inzicht worden gegeven over hoe de academie tot stand is gekomen. Naar verwachting zal de dag rond 15:00u afgelopen zijn, en lunch wordt verzorgd.

Voor iedereen die de dag wel wil mee maken, maar helaas niet aanwezig kan zijn wordt er ook een opname gemaakt. Deze is live te volgen, of later terug te kijken via het youtube kanaal van de AvgT.

Heeft u zich nog niet aangemeld, en wilt u toch aanwezig zijn bij de opening van het academisch jaar? Er zijn op het moment van schrijven nog enkele plaatsen beschikbaar, dus ga snel naar de inschrijfpagina, om de registratie compleet te maken.